Oplev de smukke italienske alper helt tæt på med billig billeje

Mange tænker på storbyferie i Rom, smuk arkitektur, stilren mode og velsmagende mad og vin, når de tænker på Italien. Men hvis du er en løber, kan du sagtens kombinere din fritidsinteresse med at se en helt anden side af Italien. Du kan uden problemer vie en hel ferie til at opleve Italien til fods, men du kan også kombinere din løbeferie med mere traditionelle ferieaktiviteter.

Læs mere om at leje en bil på ferien i Italien, så du selv kan planlægge den perfekte ferie, som både rummer plads til løbeture i den smukke natur og afslapning ved stranden, lækker mad og kulturelle oplevelser i byerne. Billig biludlejning er første skridt til en ferie lige efter dit hoved!

Der er mange måder at nyde nye rejsedestinationer på, men med en løbe-ferie får man landet og byerne helt ind under neglene på en rigtig fin måde. Det kan ikke tilrådes at tage på ferie, hvor løb er omdrejningspunktet, hvis ikke du er vant til at løbe hjemmefra.

Hvis du kun er vant til sporadisk at løbe fem kilometer et par gange om ugen, eller i travle perioder nogle gange om måneden, kan det ikke anbefales at holde ferie på denne måde. Lej en bil på ferien i Italien og løb kun, når du er i stand til det, ellers kan du køre rundt i bilen.

Desuden skal du være helt ærlig med dig selv omkring mulige skavanker. Hvis dit knæ ofte driller eller din skulder bliver ved med at gøre ondt efter en løbetur, så udskyd denne ferieform og tag for eksempel på nogle gode vandreture i de italienske alper i stedet – det er ikke sjovt at skulle fokusere på fysisk ubehag på en ellers dejlig ferie. Biludlejning gør det muligt at komme fra A til B uden skulle bekymre sig om noget.

Tag til Norditalien med billig billeje og oplev smukke løberuter

Løbeentusiaster fra hele verden har opdaget de spektakulære og robuste bjergrige stier i Norditalien. Selvom mange af stierne i de italienske alper er designet til meget erfarne løbere, så er der flere stier i området, som også mindre professionelle løbere kan udforske.

De mest spektakulære løberuter findes i Vallee d’Aosta, Piemonte og Parco Nazionale Gran Paradiso. Disse stier tilbyder en betagende panoramaudsigt ud over de italienske alper, vandfald, dybe dale og dyreliv. Gran Paradiso National Park var den første nationalpark, der blev udpeget i Italien.

Parken ligger blandt 703 kvadratkilometer alpint terræn. Her får du en betagende udsigt over den majestætiske bjergtop Gran Paradiso samt 57 gletschere og smukke klippeformationer. Mange af stierne er barske, smalle og ekstremt stejle. I parken vil du løbe gennem alpine græsarealer og granskove.

Den bedste sæson til at løbe i Alperne er fra det tidlige forår til sensommeren, så det er ikke for sent at tage afsted! De fleste af løbestierne er lukket i vintermånederne på grund af sne og is. Du finder også fremragende stier, som er placeret i Torino, Cinque Terre og Firenze, som alle er rige på italiensk renæssance-arkitektur, kunst og historie. Billig biludlejning muliggør en alsidig ferie, hvor du både kan løbe og opleve andre ting.

Hvis du går efter en trailløbe-oplevelse gennem de italienske alper, er det bedste sted at begynde i Torino, som er let tilgængelig med fly. Ved at gøre brug af biludlejning i Italien kan du nemt komme videre til Firenze, Cinque Terre og til sidst din endelige trailløbe-destination; de spektakulære italienske alper.