Få mere tid til din træning med denne transportform

Lider du også af den mere og mere udbredte ”sygdom” tidsmangel?

Aldrig har vi danskere haft så travlt med jobbet og familien. Det kan være opslidende i længden og nogle gange har man bare brug for at komme lidt væk, som f.eks. afbudsrejser til Alanya eller et andet sted.

Og ikke nok med at denne travlhed er opslidende, så gør den det også til tider ekstremt svært at få tid til sin træning.

Du kender garanteret udtrykket ”der er ikke nok timer i døgnet” og det kan der ikke laves om på, men der findes faktisk en rigtig god måde at effektivisere din transport tid og derved få mere tid til træningen.

Løsningen er et el-løbehjul.

Med et el-løbehjul kan du spare op imod 30 minutter om dagen alt efter hvordan din nuværende transportform ser ud.

Et elektrisk løbehjul, som de også kaldes, er netop smart fordi at det de ligger sig imellem alle de traditionelle transportformer, vi kender i dag.

Er du vant til at køre i bil, vil du undgå at holde i kø, at jagte parkeringspladser osv.

Er du vant til at tage offentlig transport, skal du ikke vente forgæves på forsinkede og overfyldte busser.

Er du vant til at gå, kan du komme fra a til b ca. 5x så hurtigt på et el-løbehjul.

Derfor vil det frigive rigtig meget tid hver dag, som du kan bruge til lige hvad du har lyst til. F.eks. din træning.

 Mere overskud og frihed

Du kender det sikkert alt for godt. Det har været en hård dag på job, du har siddet i kø i myldretidstrafikken næsten hele vejen hjem, klokken nærmer sig aftensmadstid og løbeskoene står helt velpoleret ude i gangen.

Dette er et kendt scenarie for mange og en af de mest udbredte ”undskyldninger” for at skippe træningen nogle gange.

Men forestil dig i stedet at du efter job, kunne undgå den her ultimative spildtid, som det er at sidde i kø som billist, og i stedet kunne suse forbi køen på et el-løbehjul.

Du får et forfriskende ”break” fra hverdagen, samtidig med at du får lidt frisk luft i ansigtet og endda uden at anstrenge dig overhovedet.

Og indrømmet, du kan få det samme på en cykel og få lidt motion oveni hatten. Men hvis det nu ikke lige er cykling som er din favorit sportsgren, er det måske lidt irriterende at bruge alle sine kræfter på det.

Og rigtig mange kender det, hvis man lige har cyklet fra arbejde og haft pulsen lidt oppe og lidt sved på panden, lige får sig smidt på sofaen og falder lidt ned igen. Så er løbet kørt og løbeturen eller turen i fitness bliver udskudt.

Det gælder selvfølgelig ikke for alle og derfor er det måske heller ikke være alle der kan få så stor glæde af et el-løbehjul.

Men hvis du kan se dig selv i nogle af de ovenstående hverdagsscenarier, kunne det måske være noget for dig?