Tag løbeturen indendørs

Vinteren nærmer sig og kulden er atter ved at markere sig over det danske land. For en hel del ivrige løbere betyder det også, at det bliver sværere og sværere at tage sig sammen til den daglige eller måske blot ugentlige løbetur. Det er mørkt og koldt om morgenen, det samme er det om aftenen – og faktisk er det nærmest kun mellem kl. 9 og kl. 16 at det er rigtig lyst. Det kolde vejr stiller også krav til ordenligt løbeudstyr såsom isolerende løbebukser og jakker, åndbar hue, halsedisse og løbehandsker. Desuden kan der ofte være glat på veje og stier om vinteren, hvilket betyder, at man skal være ekstra påpasselig, når man bevæger sig ud på en løbetur.

 

Som alternativ til den udendørs løbetur kan man i stedet overveje at holde sig til løbebåndet i vinterhalvåret. Hvis man ikke ønsker at blive medlem af et fitnesscenter, kan man købe et løbebånd til hjemmebrug. Der findes rigtig mange forskellige typer af løbebånd, alle har de varierende funktioner, størrelser og priser. Lige her, kan du finde en oversigt, der guider dig til de 3 bedste løbebånd til hjemmebrug.

Fordelene ved at have et løbebånd i hjemmet er mange. Først og fremmest kan du bruge det, lige når du har lyst. Hvis du for eksempel har små børn, så kan du tage en tur på løbebåndet, når de sover om aftenen. Du kan også stille løbebåndet foran tv’et og se din yndlings udsendelse alt i mens du går i rask tempo, en times rask gåtur er nemlig lige så effektiv som en halv times løb. Desuden slipper du for at investere i vinter løbetøj, da du på denne måde kan bruge det samme tøj året rundt.

Hvis du synes, der mangler plads i hjemmet, så gå efter et løbebånd der er sammenklappeligt, så det efter brug nemt kan gemmes væk under sengen.

 

Med et løbebånd i hjemmet er der ikke længere en undskyldning for ikke at få tid til daglig motion. Desuden har de fleste løbebånd forskellige træningspas funktioner, så du for eksempel kan få hjælp til intervaltræning eller bakkeløb.