Skru ned for varmeregningen med et jordvarmeanlæg til din bolig

Annoncør: Jordvarmeanlaegpris

Hvis du har fået nok af dyre varmeregninger, der suger pengene ud af din bankkonto, kan du overveje at skifte til et moderne varmesystem, som er billigere i drift.

Mange danske huse bruger i dag ældre opvarmningsformer som eksempelvis olie- og gasfyr, hvilket er løsninger, som er gode til at holde huset varmt, men som på samme tid er dyre.

Der skal meget varme til at holde en bolig varm i et land som Danmark, og med prisen på olie og gas er det ikke længere en særlig god løsning for dig, der gerne vil varme huset op uden at blive ruineret.

Du kan skifte din gamle opvarmningsform ud med et jordvarmeanlæg, som er en moderne og meget effektiv måde at varme huset op på. Et jordvarmeanlæg giver dig billig varme året rundt, og hvis du pt. varmer dit hus op med olie eller gas, kan du faktisk kommer til at spare helt op imod 80 % på din årlige varmeregning ved at skifte.

Hvad skal det koste?

Det er en stor investering at anskaffe sig et jordvarmeanlæg. Du kan sammenligne priser på jordvarmeanlæg og se, hvordan priserne på nye jordvarmeanlæg normalt ligger.

Som udgangspunkt skal du dog regne med, at et nyt jordvarmeanlæg starter ved ca. 100.000 kr. Den eksakte pris afhænger dog af en lang række faktorer, og det kan derfor være svært at komme med et præcist bud på, hvad det kommer til at koste at varme din bolig og med jordvarme.

Som udgangspunkt kan du regne med:

  • 110.000 – 130.000 kr. for et hus på 140 m2
  • 120.000 – 140.000 kr. for et hus på 200 m2
  • 130.000 – 150.000 kr. for et hus på 250 m2

For at få en præcis pris på et nyt jordvarmeanlæg til din bolig, kan du få en installatør ud, som kan vurdere den endelige pris.