Alternative sportsgrene til løb

Annoncør: Paddelshoppen

Løb er en fantastisk sportsgren, som du kan få mange timers sjov ud af. Løb er sundt og træner store dele af kroppen, men for nogle kan det godt blive lidt ensformigt med de lange løbeture. Det sker især, hvis mange af løbeturene foregår alene, mens også vintervejret kan være med til at gøre de ugentlige løbetur en smule sure og svære at motivere sig til.

Derfor er det populært blandt løbere at supplere løbet med andre og mere sociale sportsgrene, som foregår langt væk fra vinterens kolde vinde. Hvis du også har svært ved at motivere dig om vinteren til at komme i løbeskoene og tage ud i skove, kan du derfor overveje alternative sportsgrene til løb.

Overvej padel tennis

Padel tennis er en af de sportsgrene, som er populære alternativer til løb. Padel tennis er en sportsgren som historisk set ikke har været særlig udbredt i Danmark, men sporten bliver mere og mere populær i disse år.

Det skyldes bl.a., at padel tennis er en utrolig sjov sportsgren, som det er nemt at komme i gang med for alle. Padel tennis er på den ene side meget lig normal tennis, mens det på den anden side er fuldstændigt anderledes.

Padel tennis spilles nemlig på en bane, der ligner en tennisbane, men forskellen er, at padel tennis-banen er hegnet ind med glas og trådhegn, som fungerer som bander under spillet.

Padel tennis har den helt store fordel, at det er nemt for alle at komme i gang med, og du behøver ikke at have nogen erfaring fra andre ketchersportsgrene som eksempelvis normal tennis. Padel tennis kan spilles af alle – lige meget alder og niveau afp teknik.

Padel tennis spilles desuden ofte indenfor i haller, hvorfor det er den perfekte undskyldning for at lægge løbeskoene på hylden, når vejret bliver koldt og trist om vinteren.