Spar på varmeregningen: skift til en varmepumpe

Annoncør: greenmatch

Er du træt af dyre varmeregninger, der presser din økonomi og gør det surt at være husejer? Så bør du overveje at skifte til et mere moderne og effektivt varmesystem, der kan varme dit hus op til en brøkdel af den pris, du betaler i dag.

De traditionelle opvarmningsformer i de danske huse som eksempelvis fjernvarme, olie- eller gasfyr og lignende er rigtig dyre, og de årlige varmeudgifter løber således op i rigtig mange tusinde kroner for de fleste husejere.

Det er mange penge, der går til opvarmning, men det behøver ikke nødvendigvis at være sådan, for med de mere moderne varmeløsninger, som efterhånden fylder meget på markedet, kan du skrue et godt stykke ned for din årlige varmeregning og spare mange tusinde kroner.

En af disse moderne varmesystemer er luft til vand varmepumpen. Du kan som udgangspunkt komme til at spare mange procenter på den årlige varmeregning ved at skifte til en luft til vand varmepumpe, hvis du i dag har en ældre opvarmningsform som eksempelvis et oliefyr.

Du kan læse mere her og finde en luft til vand varmepumpe, som passer til dig og din bolig.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

Luften omkring dit hus indeholder en masse energi, og det er den energi, en luft til vand varmepumpe udnytter til at opvarme dit hus med. En luft til vand varmepumpe suger luften omkring dit hus ind i pumpen, hvorefter varmen i denne luft hives ud og bruges til at varme vand op med.

En luft til vand varmepumpe består således af en udedel, der suger luften ind, samt af en indedel i huset der står for at håndtere det varme vand og sende det rundt i dit hus. En luft til vand varmepumpe kan nemt erstatte eksempelvis et oliefyr, da systemet kan kobles direkte på dit eksisterende varmesystem.