Mobilitet og smidighed er en god kombination med løb

Det er vigtigt at motionere og spise sundt, og der er også mange, der har valgt at tage de gode råd til sig. I dag er der dog mange danskere, der ikke får trænet og motioneret nok, og det kan der være mange grunde til. Måske har man en travl hverdag, der gør, at det kan være svært at finde tid til det, eller måske føler man bare, at man er for træt, når man kommer hjem. Kan du nikke genkendende til de nævnte scenarier, så kan det være, at du skal komme i gang med motionen. Motion giver nemlig energi, mens det også kan forhøje din livskvalitet. Eksempelvis kan du kombinere løb, smidighed og mobilitet – på den måde får du nogle gode motionsvaner, der også gavner din krop og dit sind.

Start stille ud

Hvis du ikke har dyrket motion i mange år, og er du derfor ude af træning, så er det vigtigt, at du starter stille og roligt ud. Når du starter roligt ud, sikrer du, at din krop kan følge med, og derved formindsker du risikoen for at få skader markant. Derudover kan du med en stille og rolig start og bygge en god motivation op, da du kan blive ved med at se forbedringer. Når man starter for hurtigt ud, vil man opdage, at motivationen forsvinder tidligt, da man på den måde kører sig selv helt ned, da hverken hovedet eller kroppen kan følge med.

Få hjælp af en personlig træner til at komme i gang

Hvis du synes, at det kan være svært at komme i gang, så kan du med fordel få hjælp af en personlig træner. De fleste kan nemlig nikke genkendende til, at det er nemmere at komme op og afsted, hvis man har en form for forpligtelse. Træn pilates med en personlig træner og få rørt kroppen og sindet.