Fra underskud til overskud

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en udfordring at passe på sin krop i en travl måned, hvor julen står for døren. Sundhed kan være et fremmedord i en måned, der står på julefrokoster, julemad, gaveindkøb og alt muligt andet. Derfor er det vigtigt for dig, at du tilpasser din hverdag i en travl tid, hvor motion ikke er det første, som man tænker på.

Giv dig selv muligheden for at få mere overskud ved at følge nogle simple råd i din hverdag.

Bevægelse giver fornyet energi

Alt form for bevægelse kan være med til at give dig ekstra overskud i hverdagen. Det er underordnet, hvorvidt det drejer sig om højintense løb eller en gåtur med hunden eller kæresten. Det er vigtigt at få bevæget sig, således hjernen kan aktivere blodomløbet til muskler og hjerte. Det kan give fornyet energi, som kan være en stor hjælp i en travl måned med tusinde gøremål.

Sundhed i mange faconer

Sundhed kan være svært at definere. Selv for den neutrale løber, der ikke går op i avancerede begreber, som kun er forståeligt for folk på universitet. Men for at gøre sundhed tydeligere for den enkelte, er det nødvendigt at betegne det indenfor forskellige faconer. Det kan for eksempel være mental- eller fysisk sundhed.

Efter en hård træning kan det være afstressende at lægge sig på sofaen, og underholde sig selv på en ny. For den mentale sundhed kan det være forfriskende at prøve noget nyt, noget spændende, eller noget, der får pulsen op at køre. Med en odds bonus i dag har du mulighed for at give dig gode betingelser for god underholdning.

Tag en løbetur en gang imellem, men det er nødvendigvis ikke nok for at optimere din egen sundhed. I en kold og dyster tid, hvor vejret kan være en udfordring for at komme ud at løbe, kan man anbefale andre alternativer, såsom træningen i hjemmet med personligt udstyr, der kan købes mange steder online.

Reklame | Regler- og vilkår gælder | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu| StopSpillet.dk