Du behøver ikke at løbe for at holde den sunde livsstil

Man kan opretholde en sund livsstil på mange måder, som ikke nødvendigvis behøver at være løb. Der findes mange alternativer, hvis løb ikke er favoritten. Du får her 3 gode ideer til, hvordan du kan holde en sund livsstil uden at løbe.

Sjov og spil

Ingen siger at motion behøver at være kedeligt eller hårdt. Faktisk er det en fordel hvis man har lyst til at dyrke motion. Det bliver hurtigt trættende og demotiverende, hvis man føler at motion er en byrde. Derfor er det helt klart bedst at finde noget man elsker at lave, så man ikke kører træt i det. Noget som er et hit ved det fleste, er bordtennis. Det er sjovt, og samtidig får man bevæget sig på en alternativ måde. Man kan også kombinere det med familie og venner, og lave noget turnering med præmier og snacks. Spil-aps.dk har borde som fungerer både indenfor og udenfor, så det kommer helt an på hvor man mener der er plads. Måske i garagen, eller ude i haven.

Yoga og mindfullness

En sund livsstil kan være meget forskellig fra person til person. Nogle mener at det mentale er en sund livsstil, mens andre mener det er det fysiske aspekt af sundheden der er vigtigt. Derudover mener mange også at en blanding af de 2 er sundhed. Hvis man gerne vil holde det mentale og det fysiske ved lige kan man med fordel lave noget yoga og mindfulness. Med yoga kan man enten finde en yogamåtte og følge guides til begyndere, eller starte til yogatimer hvor en instruktør er der til at guide og hjælpe. Mindfulness kan man finde både som lydbøger, YouTube videoer eller også kan man selv indspille noget. For at mindfulness skal give den fulde effekt er det vigtigt at være åbensindet, og virkelig gøre som der bliver sagt i den video man hører. Der kan være mange fordele med både yoga og mindfulness, så det er et forsøg værd. For nogle virker det rigtig godt, og for andre gør det ikke. Heldigvis er hverken yoga eller mindfulness dyrt at komme i gang med, så man kan altid springe fra hvis det ikke er noget alligevel.

Aktivitet i vand

Svømning er generelt godt for alle, da det ikke slider på kroppen på samme måde, så derfor er svømning perfekt hvis man har problemer med sine led. Derudover forbrændes der også rigtig mange kalorier når man er i vand, da kroppen bruger energi på at holde på varmen, da vandet er koldere end de 37°C. Udover temperaturen på vandet forbrænder man også en masse kalorier når man svømmer rundt, da man skal bevæge sig en del for at være i vand.