Derfor er en pre workout effektiv for løbere

En pre workout er et kosttilskud til dig, hvis du gerne vil kunne præstere det ekstra end, hvad du normalt gør. Mange mennesker ønsker at forbedre deres træning f.eks. løb, men sommetider kan det være svært at slå din præstation. En pre-workout er faktisk med til at give dig det ekstra gas, så du kan øge din præstation, men også med til, at du hurtigere kan opnå dine ønskede resultater.

Fordele ved en pre-workout

Du har været i gang med dit løbeprojekt i lang tid, og du har måske sat dig et mål for, at du gerne vil kunne fastlægge en bestemt distance på en bestemt tid. Du er gået i stå, eller tid er sat lidt på pause, da du ikke kan slå din bedste tid. Her kan en pre-workout være aktuel, da du som løber inden din løbetur, vil få et energiboost eller måske løbe i længere tid.

I de pre-workout tilskud, som du vil kunne finde på markedet, vil du bl.a. højst sandsynligt bag på produktet kunne finde koffein skrevet på som en ingrediens. Med indholdet koffein, vil du opleve, at du kan præstere mere, uden du vil føle dig fysisk mere udfordret. Din løbetur vil derfor ikke føles hårdere end den plejer, men du vil opleve, at du har en større udholdenhed.

Indtagelse af pre-workout

Hvornår skal du tage din pre-workout? For at kunne mærke virkningen af, at du har taget en pre-workout, så viser undersøgelser, at det er bedst, hvis du indtager det omkring en time inden din løbetur. Ingrediens koffein bliver ikke optaget direkte i kroppen, men bliver optaget inden for de første 40 minutter, og derfor lyder anbefalingen på indtagning af din pre-workout en time inden din løbetur.

Når du indtager din pre-workout skal du være opmærksom på, at det ikke indeholder en ingrediens, som kan være med til at have en negativ effekt på din krop, hvis du døjer med noget bestemt.