Trænger du til en pause efter din løbetur?

Det er fedt at motionere, man får adrenalin i blodet og vind i håret. Men efter en lang løbetur er det altså helt okay at føle, man lige har brug for en pause. Det kan også være, du stresser på arbejdet, hvilket kun er en endnu bedre grund til, hvorfor det er tid til at koble helt fra. Med disse ideer kan det være, du får den tiltrængte pause, og igen kan have energi til alverdens gøremål.

Op med fødderne

Benene er godt brugt efter sådan en tur. Og lige præcis derfor, skal du lige nu ikke gøre noget som helst, hvor du bruger dine ben. Slæng dem op på fodskamlen og læs i din bog eller sæt en serie på. Det er afslapning for både hoved og krop, og det har du sikkert brug for.

Et fodbad kan også virkelig gøre underværker. Sæt dig med fødderne i varmt vand i tyve minutters tid. Lyt til en podcast eller tag dig et online casino spil, måske et bingo spil, der kan give dig den pause, du har brug for.

Mere træning?

Det lyder nok mærkeligt, men efter en omgang løb og fysisk træning, så skal du ned i gear. Og for at komme det, kan du med fordel strække ud eller lave noget yoga. Det er sundt at strække ud, og yoga er en rigtig god måde at komme helt ned i gear på.

Mindfulness er blevet meget populært på det seneste. Og det er der en god grund til. At lære at håndtere alle ens tanker og stress i hjernen, er en god ide, hvis du til hverdag har mange ting at se til, og måske nogle ganger føler, du har svært ved at falde til ro. Det er vigtigt at lytte til sin egen krop og huske, at kigge indad en gang imellem.

Min 18 år. Spil ansvarligt | www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder