Kom i gang med at løbe sammen med din familie

Hvis du ligesom mange andre har et ønske om at komme til at bevæge dig noget mere, kan du f.eks. starte med at begynde at løbe. Hvis ikke du er den største fan af løb, kan det godt være svært at komme i gang. Derfor kan du og din familie f.eks. gøre det til et fælles projekt.

Find det rette tøj til hele familien

Først og fremmest er det selvfølgelig nødvendigt, at alle i familien har noget tøj, der er behageligt at løbe i. Det er slet ikke nødvendigt at gå ud og investere i nyt og smart løbetøj med det samme. Det handler egentlig bare om at have noget behageligt og nogenlunde let tøj på. Hvis de mindste i familien mangler noget tøj, kan det f.eks. fås hos Luxkidz.dk. Du kan f.eks. køb Molo hos LUXKIDZ.

Sæt jer et fælles første mål

Hvis I vil gøre det lidt mere motiverende for jer selv, kan I f.eks. vælge et sætte jer et mål. Det er dog vigtigt, at I starter stille og roligt ud og ikke vælger et alt for stort mål. Det kan nemlig godt virke omvendt, så det pludselig bliver demotiverende, fordi der er så langt til målet.

Jeres første mål kan derfor f.eks. lyde ”Løb 2 kilometer uden pause”. Nu kan I begynde sammen at løbe nogle ture, så I til sidst kan løbe 2 kilometer uden pause i fællesskab. Hvis I opnår det, kan I altid lave et nyt mål.

Løb sammen hver for sig

Det er ikke alle, der kan lide at løbe sammen med andre. Hvis I foretrækker at løbe alene, men alligevel vil gøre det til et fælles projekt, kan I lave en lille konkurrence ud af det. Det kan f.eks. være ”Hvem kan løbe flest kilometer i denne måned?”. På den måde motiverer I stadig hinanden.