Gør din løbetur sjovere

Mange af os kender nok det med, at vi rigtig godt kunne tænke os, at vi syntes det var fedt at løbe en tur en gang imellem. Tværtimod ser mange mennesker det som en kæmpe byrde og udfordring at skulle bevæge sig ud på en løbetur. Men når først du kommer afsted, giver det faktisk en rigtig fed følelse efterfølgende og det er naturligvis rigtig sundt. Du kan gøre flere ting for at motivere dig selv.

Find løbetøjet frem

Hvis du sætter dig for om aftenen at løbe dagen efter, så læg dit løbetøj frem allerede aftenen inden. På den måde bliver du mere motiveret, så snart du står op. En god idé er også at købe nyt løbetøj, hvis du selvfølgelig trænger. Når du køber nyt sportstøj, motiverer det dig virkelig til at komme ud og prøve det.

Find en løbemakker

Når du er helt alene om dit løbeprojekt, kan du hurtigt gå død i det. Det er langt nemmere at springe over og droppe det, når du er alene om det. Hvis du til gengæld har en anden, som du kan løbe med, kan I motivere hinanden og holde hinanden oppe på projektet. De dage, hvor du ikke helt magter at komme afsted, gør din makker måske og kan få dig med – og omvendt.

Lav en løbeplayliste

Er du typen, der kan lide at høre musik, når du løber, så lav en motiverende løbeplayliste med gang i. Vælg alle dine yndlingssange, så du bliver glad, når du løber. Samtidig kan du lave listen så lang, at det passer med en løbetur. Så ved du, at når playlisten er slut, er din løbetur også.

Pas dog på, at du ikke overbelaster dig selv. Det kan i værste tilfælde resultere i hælspore. Hos Fysio-Shop.dk kan de hjælpe dig med det. Du kan se deres udvalg af hælsporeindlæg her.