Disse ting kan du lave, når kroppen har brug for at restituere

Det er vigtigt at holde kroppen i gang, og det kan gøres på mange forskellige måder. Er du en af de mange løbeglade danskere, vil du også genkende, at det kan være svært at holde træningsfrie dage. Når det går godt, er motivationen ofte i top, hvorfor man kan have lyst til at hoppe i løbeskoene og ud på den sædvanlige tur. Det er dog vigtigt, at din krop restituerer, og du kan lave mange ting forskellige ting imens.

Brug tiden fornuftigt ved at lade hovedet og kroppen slappe af

Ofte kører hovedet på højtryk, og har man et aktivt arbejde og en aktiv fritidsinteresse, kan det være svært at finde tid til at få begge dele til at slappe af. Det er dog vigtigt, at det kan lade sig gøre, så du formindsker risikoen for at udvikle stress eller smerter i kroppen. Når kroppen skal restituere efter en lang løbetur, kan du med god samvittighed smide dig på sofaen for at lade både kroppen og hovedet få lidt fri. Prøv eventuelt kræfter med bethard bonuskode 2020 og distraher dig selv fra at hoppe i løbeskoene.

Følg med i en ny serie eller læs en bog

Når man sidder i sofaen, har du mange muligheder for at lave forskellige ting. Kan du godt lide at tømme hovedet for tanker ved at se en serie, så kan det være, at du skal have fundet en ny, eller kan du godt lide at læse, så kan du hente en bog og bruge en time på at fordybe dig i den verden. Ofte kan en god bog få en til at glemme alt omkring en, og det er kun en god ting, hvis man har svært ved at stoppe med at læse. Lav nogle gode afslapningsvaner – det vil du ikke fortryde.

Reklame | Regler- og vilkår gælder | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu| StopSpillet.dk