6 gode lydbøger til løbeturen

Hvis du gerne vil have mere ud af din løbetur, så kan vi anbefale, at lytte til inspirerende lydbøger undervejs.

Er du vant til at lytte til musik på din løbetur, men ønsker du at variere med lydbøger, så har vi valgt 6 spændende lydbøger til dig her.

Listen er i tilfældig rækkefølge, men der er lidt for enhver smag.

  1. Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

En bogtitel, der lige får dig til at stoppe op. Bogen er en business-bog, der handler om adfærdsdesign kort fortalt. Den kommer med en masse forskellige eksempler på personlige brands og firmaer, der benytter sig af forskellige former for adfærdsdesign.

Forfatteren Morten Münster omsætter de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode, som består af fire trin. Det er en konkret håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, der sukker efter alternativer til de gængse virkemidler.

       2. 7 gode vaner

7 gode vaner har til formål at gøre det komplicerede forståeligt. Den udfordrer dig til at ændre på dine gamle, usunde vaner og hjælper dig med, hvordan du opbygger nye, konstruktive vaner.

Forfatteren er Stephen R. Covey, og hans essentielle råd kan du udnytte til at opnå dit fulde potentiale i flere aspekter af dit liv.

  1. Det gennemsnitlige menneske

Morten Albæk langer i bogen Det gennemsnitlige menneske ud efter folks indbildte tro på at deres talent bare skal opdages. Han langer ud efter den manglende selverkendelse, som bl.a. får folk til at tilmelde sig X Factor.

Albæk leverer sine pointer samtidig med at han også perspektiverer til sit eget liv og opvækst.

  1. Coach dig selv

En coach og en hjerneforsker har skrevet bogen Coach dig selv, hvor de giver dig formlen på, hvordan sit nytårsforsæt går i opfyldelse. Du skal opbygge evnen til at lære af dine succesfulde vaneændringer, af strukturen i dine gode vaner.

  1. Den tredje søster 

Den succesfulde danske krimiforfatter, Sara Blædel, er klar med endnu en spændende bog. Det drejer sig om Den tredje søster.

Den handler om Ilka, som er rejst til USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin far, der forlod hende og moren, da Ilka blot var syv år gammel. Trilogien om bedemandsdatteren Ilka består af Bedemandens datter, Ilkas arv og Den tredje søster. Derfor anbefaler vi klart, at du hører de andre to lydbøger først.

  1. Papmaché-reglen

Hella Joof har et stort CV, og på det står der blandt meget andet forfatter. I bogen Papmaché-reglen, så skriver hun om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder.

Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig samt hvad man endelig ikke skal gøre.

Man kommer nok til at gøre det sidste alligevel, men så er der heldigvis en regel, som kommer dig til undsætning. Hella understreger, at livet er et mirakel og at vi er her for at være glade og elske hinanden.

Hvis du er nysgerrig på mere, så kan du se en oversigt over tjenester, der byder på streaming af lydbøger og musik her.