Sådan kombinerer du din løbetræning med en travl hverdag

Vi mennesker lever i en tid, hvor vi generelt har en travl hverdag. Dette kan gøre det svært at få kombineret ens passion for løb, med alle de andre daglige gøremål som desværre i mange tilfælde bliver nødt til at komme i første række. Dette kan gøre at man i takt med at man bliver ældre, får længere og længere imellem løbeturne, hvilket er en skam. Især når der findes et utal af måder hvorpå man kan holde løbningen ved lige.

Lav aktive aktiviteter med dine børn

Som voksen med et fuldtidsarbejde, og en hektisk hverdag, hvor man samtidigt godt vil finde tid til løb og træning, kan dette hurtigt blive udfordret af ens børn. Børn kræver utroligt meget tid, og man kan ikke bare lige sætte deres behov for kontakt og kærlighed på pause, for at løbe en lang tur. I stedet kan man lave andre aktive aktiviteter med dem, som kan holde din form ved lige, selvom du lige misser en løbetur i ny og næ. Dette kunne være at cykle en lang tur, eller at hoppe på trampolin, mange mennesker er i tvivl om hvilken der er den rigtige, men her kan du få svar på hvilken trampolin man skal vælge.

Løb hjem fra arbejdet

Det kan være en lidt dårlig ide at løbe til arbejdet, idet man nemt kan blive lidt ulækker og svedig når man kommer frem. I stedet kan man medbringe løbetøjet i toget eller bussen på vej til arbejde om morgenen, og så senere på dagen tage den raske tur hjemad. Bor man ikke tæt på arbejdet, kan man også overveje fx i stedet at løbe op og handle og hjem igen. Generelt er der her god mulighed for at være kreativ, og man kan tage løbeskoene i stedet for bilen i mange andre situationer også.