Kom i dit livs bedste form med et højskoleophold

Du kender sikkert følelsen af, at du virkelig burde løbe en tur oven på weekendens slikindtag. Den dårlige samvittighed nager, og du ved jo, at følelsen, når det overstået, overgår det meste. Den dårlige samvittighed nager, men sofaen er simpelthen alt for svær at komme op af. Hvis du mangler et lille skub, kan et højskoleophold være det, der kan give dig motivationen tilbage.
Ønsker du at blive klogere på, hvad din krop egentlig kan, skal du vælge en højskole med fokus på idræt.
En af dem er ISI Idrætshøjskole, hvor et af kurserne, der tilbydes, er en løbeskole, hvor løbetræningen er tilpasset dit niveau og dine behov. Hos ISI findes også en idrætsefterskole med fokus på masser af sjov og lærerig motion.

Afprøv ukendte sportsgrene på idrætshøjskolen

Måske er du gået lidt træt i løbeturene, og det, du virkelig mangler for at komme i gang med motionen igen, er at prøve noget helt nyt og ukendt. Idrætshøjskolerne tilbyder vidt forskellige idrætshold fra beach volley til svømning, og kun ved at give dem et forsøg, finder du ud af, om du i virkeligheden er en tryllekunstner med en bold eller trives som en fisk i det våde element. På en højskole er du med al sikkerhed omgivet af andre nysgerrige mennesker, som er kommet for prøve en masse forskellige ting af og lære endnu mere. Du vil derfor ikke være den eneste, som prøver en ny sportsgren af for allerførste gang. Samtidig vil I være der til at motivere og bakke hinanden op. På en højskole bor man ofte to og to sammen, så hvis du laver en aftale med din roomie om at løbe en tur inden morgenmaden eller i løbet af dagen, så kan I holde hinanden oppe på det, og det vil blive lettere at komme afsted, fordi der er en aftale, der skal overholdes.
Et højskoleophold giver dig også mulighed for at træne på idrætsfaciliteter, du ellers ikke lige har adgang til omme i baghaven, og med udstyr der ikke er til rådighed i det lokale fitnesscenter.

Et lærerigt ophold

Ligesom du med stor sandsynlighed vil få motivationen til at dyrke motion tilbage, vil du også få mulighed for at prøvet dig selv af inden for en masse forskellige fag. Du har selv indflydelse på, hvordan dit skema skal strikkes sammen og et højskoleophold er dermed også en ideel mulighed for at du kan få lov til at fordybe dig i det, der interesserer dig allermest, eller som du bare ønsker at få mere viden omkring. Det er altså både din hjerne og din krop, der får mulighed for at komme i deres livs form, ligesom du får kontakt med en masse forskellige mennesker, som du er sammen med på en helt anden måde, end du har været vant til i din hidtidige skolegang. Det gør også, at du får prøvet en masse grænser af og får med stor sandsynlighed også knyttet venskaber med mennesker, som vil følge dig resten af livet.