Keder du dig? Her er nogle ting, du kan tage dig til

Det kan godt være noget så træls at kede sig. Man vil så gerne bare have noget at lave. Man laver noget hele tiden, og bliver konstant bombarderet med indtryk. Så når der endelig er stille på hjemmefronten, kan det føles dobbelt så stille, og man begynder at kede sig og føle, der bør ske noget. Men det er faktisk helt okay at kede sig. Der behøver ikke ske det helt store, før man kan udrette noget.

Lad stilheden inspirere dig

Kedsomhed kan være en god ting. Det er nu, du ikke har noget som helst, at tage dig til. Og det betyder, du kan tage dig noget tid til blot at tænke. Tænk over, hvordan du har det for tiden. Mærk efter og mærk dine følelser. Tag dig tiden til at mærke rigtig godt efter. Det er sundt en gang imellem at gennemarbejde sine følelser med sig selv. Måske der er sket noget på jobbet, du har brug for at snakke igennem med dig selv. Der kan være mange ting, der har ophobet sig inde i dig, og nu er et godt tidspunkt, at tænke over de ting.

Lav lister over de ting, du gerne vil

I dit stille øjeblik kan du med fordel finde papir og blyant frem og skrive de ting ned, du gerne vil nå i løbet af ugen. Det kan skabe noget overblik for dig, og det vil give dig mere ro til bare at slappe af lige nu. Hvis du ikke vil det, så kan du koble hjernen fra ved eksempelvis at spille på din telefon. Det kan du ved at få gode bonusser på greencasino.dk, og lad din krop og dit sind slappe af med noget ligegyldig underholdning.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år