Test dit løbeudstyr før du køber det

Kom ud på løberuterne, og kom i gang med det rette udstyr, som du kan teste, inden du køber det, med en forbrugertest. Og hvis du er ramt af en skade og er i tvivl om hvilken, så klik her.

Find dit personlige løbegear

Sæsonen kalder på løbeture, nu hvor vejret bliver varmt og solrigt. Foråret er den bedste tid at løbe i, da det hverken er for koldt eller varmt. Men det er vigtigt, at du har det rette løbeudstyr, før du begiver dig ud. Måske er du nybegynder og vil gerne ud og mærke asfalten, eller måske du bare trænger til at få skiftet ud i træningsgaderoben. Uanset hvad skal du have løbetøj og løbesko, der passer godt til dig. Og det kan ikke overvurderes, hvor vigtigt det er med solide løbesko, så du ikke får skader eller bliver overbelastet. Derfor er det en god ide at sætte sig ind i kvaliteten på udstyret, inden man køber det. Og det kan du med en forbrugertest, som giver dig et overblik over testet træningsudstyr, så du kan få vejledning og inspiration til dit nye løbetøj.

Slut med tvivl om skader

Har du nu alligevel været så uheldig at få ondt i knæ, fod eller leg, så frygt ej, for forbrugertesten kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilken skade netop du har fået. Lægefaglige skribenter har nemlig samlet bud på både symptomer og behandling. Så kan du nemt finde ud af, hvad din løbetur har betydet for dig, efter du blev skadet. Og så kan du læse, hvor lang tid du skal vente, før du trygt kan løbe igen. Måske det i den forbindelse også kan være tid til at få bedre og tykkere løbesko, så du mindsker belastningen under løbeturen. Ofte giver løb overbelastning, men tjek din tvivl med forbrugertesten.