Disse gadgets mangler du i dit løbeliv

Er du en rutineret løber, og ønsker du at have nogle løbegadgets i dit liv, for at gøre dit løbeliv lidt sjovere? Eller måske du allerede har nogle gadgets, men ønsker at få inspiration til, hvad dit næste køb skal være. Det kan også være, at du ikke er den store gadget type, men stadig er interesseret i at vide, hvad man kan finde ude på markedet af gale eller geniale opfindelser. Denne artikel omhandler forskellige gadgets, som du kan købe til dit løbeliv.

 

Gadgets til musikken

De fleste af os er glade for at høre musik imens vi løber. Det er med til at få motivationen i top og få tankerne lidt væk fra dagligdagen. Derfor er en oplagt gadget, som du mangler i dit liv, noget der gør det, at høre musik på løbeturen, nemmere i din hverdag. Der findes et hav af gadgets indenfor dette område. Det kan eksempelvis være en telefonholder til din arm, så denne ikke falder ud, mens du er ude at løbe. Derudover kan det også være nogle smarte høretelefoner uden ledninger, eller nogle som næsten ikke vejer noget, for at du hermed slipper med besværet med ledninger og tunge høretelefoner. Dette gør din løbetur lidt nemmere.

 

Hold styr på din distance med et løbeur

En rigtig væsentlig ting for de fleste løbere, er at holde styr på ens distance og tid, når man er ude og løbe en tur. Der findes flere forskellige apps, hvor dette kan gøres på. Dog er en super smart gadget at anvende til dette formål et løbeur. Løbeure kommer i et hav af forskellige modeller, funktioner og prisklasser. Hvad end du ønsker dit ur kan måle din puls, vise dine sms’er på turen, tracke din tid og distance eller meget, meget andet, så er dette muligt at finde i forskellige løbeure. Hvis dette lyder som noget for dig, så tjek de forskellige modeller af løbeure ud, for at finde ud af, hvilket der passer bedst til dig og dine behov til din løbetur.

 

Forskellige former for lys

I sommermånederne er det ikke så væsentligt, men når du løber i mørket er det yderst relevant at anvende en form for lys eller refleks, når du er ude og løbe. På denne måde er du sikker på, at billister er opmærksom på dig, og at du kan se noget, når du er ude en mørk aften. Dette kan enten være i form af en pandelampe eller en refleksvest.

 

Tjek de forskellige gadgets ud i dag, hvis du mangler nye gadgets i dit løbeliv.