Loebesiden.dk • Vis emne - Gode råd omkring styrke af ryggen?

Gode råd omkring styrke af ryggen?

Debat om forbyggelse og behandling af løbeskader og genoptræning

Gode råd omkring styrke af ryggen?

Indlægaf Trine12 » fre 12 okt, 2018 11:50

Hejsa,

Jeg er ny herinde, så bær over med mig, hvis formateringen af indlægget er lidt spøjst :-D

Jeg er en meget engageret løber, som løber minimum 5 gange om ugen. Det er udelukkende en hobby, og det er ikke længere ture (ikke noget marathon eller lignende). Jeg har dog på det seneste oplevet meget ømhed/smerte i ryggen. Jeg arbejder til dagligt på kontor, og jeg ved derfor ikke, om det kan have en sammenhæng. Man læser jo så meget omkring kontorarbejde og dårlig ryg.

Dertil spørgsmålet; har nogle af Jer oplevet det samme? Og hvad har i gjort ved jeres smerter i ryggen?
Har googlet lidt, og der er jo flere forskellige muligheder for "gadgets" til ryggen, men hvad er det lige, der er tom luft?

Har nogle af jer prøvet de såkaldte "holdningskorrigerende trøjer"? Jeg kan se at der i Danmark er et par stykker, som sælger dem. De billigste er dem her fra https://www.myposture.dk/ (https://www.myposture.dk/) - men der findes også nogle fra Anodine (tror jeg det hed), som var udviklet i USA... Har nogle af jer prøvet dem, og giver det overhovedet mening, at de skulle kunne hjælpe?

Derudover kan jeg se, at der på YT er en masse træningsguides (fx den her https://www.youtube.com/watch?v=g-7ZWPCWv0U&t=76s) - men kan disse anbefales, eller har i andre øvelser?

Beklager det lange indlæg! :-D
Trine12
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: fre 12 okt, 2018 11:41

Tilbage til Skader & genoptræning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron