Har jeg en fiberskade

Debat om forbyggelse og behandling af løbeskader og genoptræning
Post Reply
schade
Posts: 1
Joined: Thu 18 Apr, 2019 17:47

Har jeg en fiberskade

Post by schade » Thu 18 Apr, 2019 17:56

Hejsa,

Jeg er ikke en erfaren løber men har dog dyrket en del sport. Jeg har problemer med min ene læg, og vil høre om nogen herinden kender til problemet. Jeg er nemlig i tvivl om det er en fibersprængning, når jeg læser om det på nettet er det langt fra alt passer i forhold til fibersprængning.

Lad mig kort ridse mit seneste træningsforløb op:

Jeg har, for at passe på, løbet 2-3 km om ugen på træningsbånd (som opvarmning til styrketræning) i 2-3 måneder. Jeg løber langsomt - uden problemer.

Jeg er så småt begyndt at løbe udenfor og har i de seneste uger været oppe på 6-7 km. Igen løber jeg langsomt, men kan godt mærke at læggen bliver øm og stram. Dog ingen men dagen efter.

I går skete så det der desværre er sket for mange gange. Efter en 5 km bliver min lægmuskel hård over en 40-50 skridt. Den bliver til sidst så hård, at jeg ikke kan løbe mere. Det gør ikke ondt, men føles mest som om der er en sten/knude i musklen. Senere samme dag kan jeg mærke den lidt, dagen efter kan jeg ane den og efter et par dage kan jeg ikke mærke den mere. Nogen gange har jeg været så heldig at jeg kan begynde at løbe igen (løbebånd) efter få dage andre gange har jeg måtte vente et par uger.

Hvad er det mon jeg har og hvad kan jeg gøre ved det? Jeg synes jeg gør det hele lamgsomt og forsigtigt, men måske ikke forsigtigt nok? Er det en fibersprængning? Er det de forkerte sko? Hvordan vil I anbefale jeg går videre med problemet - skal jeg gå til en fys?

Venligst,
René

byronbit
Posts: 8
Joined: Tue 30 Apr, 2019 05:19

Har jeg en fiberskade

Post by byronbit » Sat 18 May, 2019 23:55

Jeg tror jeg kan skrive under pГҐ det meste du ramser opp. Men du mГҐ nok igjennom utredning og ekskludere eventuelle andre problemer. Har du noen planer om det?

FeoninPO
Posts: 4
Joined: Tue 05 Mar, 2019 09:39

Har jeg en fiberskade

Post by FeoninPO » Mon 12 Aug, 2019 10:06

Det må godt nok være længe siden jeg har været herinde, havde slet ikke set det danske forum, men lidt finurligt med et sådan, der er jo nok en del der har lidt nemmere ved at formulere sig på dansk end engelsk.
Kan se at der ikke er så meget gang i forummet for tiden ? er der kommet et andet spil der er bedre ? spiller folk ikke mere ? nogen der venter på expansion ? eller noget helt andet ? er selv kommet helt fra at spille, men da jeg går og venter på den expansion, skulle jeg måske få startet op på ny, er lidt rusten i alle de commands der er. Håber de får lagt alt det der mangler ind i spillet. Kan nu heller ikke vente på X2 Online, da jeg tror det vil bringe et extra boost af liv til spillet, håber lidt på at der vil være mulighed for at sætte en LAN Server op.

BratcevDT
Posts: 2
Joined: Fri 22 Mar, 2019 01:42

Har jeg en fiberskade

Post by BratcevDT » Tue 13 Aug, 2019 09:22

Personligt synes jeg, at BPH-scriptet er genialt. Desværre har jeg ikke endnu fået den op på level 5 eller hvad det nu er for at den også kan sælge en fabriks produkter. Derfor synes jeg, at man bliver meget bundet af BPH til at personligt sælge produkterne. Måske kan man sætte et andet skib til at sælge varerne? Dette har jeg dog ikke prøvet.

I øvrigt er det en MEGET god idé med signet scripts fra EGOSOFT. De forbedrer virkelig spillet på mange måder

Morten

JanovskijCT
Posts: 2
Joined: Tue 19 Mar, 2019 14:40

Har jeg en fiberskade

Post by JanovskijCT » Sat 17 Aug, 2019 00:51

BPH scripted er meget godt, men man skal ha noget andet til at sælge for sig, eller sætte prisen tilpas langt ned til at andre køber fra en, ellers vil der ikke være nogen produktion og derved ingen indkøb.

I en SPP har jeg Iguana på BPH indkøb/salg lvl hehehe og Dolphin til salg de kan jo slæbe en hel del med sig

MakarovEI
Posts: 2
Joined: Thu 21 Mar, 2019 04:35

Har jeg en fiberskade

Post by MakarovEI » Mon 19 Aug, 2019 07:33

Ja det bliver lidt lækkert at kunne connecte de forskelige stations, så behøver man ikke sende alle de små skibe til at dokke når man flyver sin M2 Titan og skal bruge nogen Energycells, helt sikkert en god ny feature, også at du kan lave loops uden brug af skibe. Men om det bliver billigt er så lige det store spørgsmål ???

KargapolovJU
Posts: 2
Joined: Sun 17 Mar, 2019 17:59

Har jeg en fiberskade

Post by KargapolovJU » Mon 19 Aug, 2019 12:58

Player HQ... kan næsten ikke vente til at se hvad det bliver

Det jeg dog glæder mig mest til at se er det, at man kan slå stationer sammen til en. Det er ihvertfald nogle fede screenshots. Tænk i en unknown sector at have sådan et enormt kompleks af stationer

Morten

KarpikovUM
Posts: 2
Joined: Thu 21 Mar, 2019 20:24

Har jeg en fiberskade

Post by KarpikovUM » Tue 20 Aug, 2019 17:21

Bruger de signede scripts jeg syntes passer mit behov.

Men det hjælper jo lidt på ens resources, at man ikke risikere at 5 skibe pga. at de ikke kan flyve ordentligt eller render ind i et par Xenon eller Khaak ships.

IgrenevTU
Posts: 2
Joined: Fri 22 Mar, 2019 11:49

Har jeg en fiberskade

Post by IgrenevTU » Wed 21 Aug, 2019 09:27

nej det er stadig ide stadiet, nu konsentrere de sig jo om The Return, men ja bare LAN Multiplayer ville være rart, ofte en masse man skal klare på en gang, ikke helt så nemt at klare alene, men det hjælper nok med det Player HQ der kommer i The Return

HuhorovIE
Posts: 2
Joined: Fri 22 Mar, 2019 05:40

Har jeg en fiberskade

Post by HuhorovIE » Wed 21 Aug, 2019 15:02

Hvis det bliver lige så billigt ødelægger det jo hele ideen i at have mange fabrikker. Selvfølgelig skal det være dyrt, da det jo også er en stor fordel uden at behøve mange transportere.

Hvis man allerede nu vil undgå mange transportere kan man jo bare bruge det signed SDS-script.

Morten

Post Reply