Sørg for at trygheden er i top

Man kan desværre aldrig vide, hvornår uheldet er ude. Selvom man for alt i verden gerne vil undgå det, er man desværre ikke selv herre over sygdom og ulykke. Til gengæld kan man være forberedt, så man i situationen har muligheden for at gøre noget ved det.

Med en hjertestarter AED er du godt forberedt. Modellen er yderst brugervenlig og informerer dig løbende om, hvordan den skal anvendes, så man gør det rigtigt. Den er oplagt at have hængende i virksomheden, uanset om det er i et kontormiljø eller en bilforhandler. På den måde kan man altid springe til med hjælp, hvis det bliver nødvendigt – enten udenfor eller inde i selve virksomheden.

Du kan også vælge at gøre hjertestarteren offentlig ved at sætte den op i et udendørs skab, så forbipasserende og hjerteløbere kan bruge den uden for jeres åbningstider.

Forskelligt tilbehør

Du kan vælge at investere i hjertestarteren alene, men du kan også få forskelligt tilbehør. Det inkluderer blandt andet en saks, der kan klippe tøj op. Det er yderst praktisk, hvis man har brug for hjertestarteren, da den kræver, at man kan sætte elektroder direkte på huden, og tøjet skal derfor fjernes.

Der er ingen krav om, at man skal have kendskab til førstehjælp eller hjertelungeredning på forhånd for at bruge hjertestarteren. Den er velegnet til alle, og det kan altid betale sig at forsøge. Det er umuligt at gøre noget forkert i situationen, medmindre man helt undlader at gøre noget.

Når man køber en hjertestarter, vil der følge en serviceaftale med, så den løbende bliver tjekket. Der er ikke meget ved at have en hjertestarter hængende, der ikke fungerer, og det kan i sidste ende koste liv. Derfor er serviceaftalen rigtig godt givet ud, og det giver alle ekstra tryghed at have hjertestarten i umiddelbar nærhed altid.