Sådan passer du som fodbehandler bedre på løberfødder

Det er klart, at man som løbe skal gøre mange ting for at passe på sig selv og sin krop. Løb kan nemlig være sundt for kroppen, men det kan også være skadeligt for kroppen.

Mange af de ting som løberen skal gøre, skal de gøre, mens de løber, men det er vigtigt også at huske at passe på mellem løbeturene. Det er her, du som fodbehandler kommer ind i billedet. Du kan nemlig spille en vigtig rolle i både at rådgive og behandle løberfødder.

Gode produkter

Løberfødder bliver udsat for en del mere end andre, mere inaktive fødder. Når man løber, kommer der nemlig et ekstra pres på fødderne, og derfor kan løberfødderne altså også kræve mere pleje end andre fødder.

Selvom det normalt er nok at vælge et hvilket som helst fodplejeprodukt, så vil et ordentligt mærke som for eksempel Gehwol kunne gøre meget mere nytte. Gehwol er nemlig specialiserede i netop fodprodukter, og plejeprodukterne hjælper dig med at passe på fødderne.

Rådgivning

Der er ingen, der vil forvente, at en fodbehandler også er ekspert i løb og dets effekt på kroppen. Du skal dog huske på, at du har en langt større viden om fødder end langt de fleste mennesker, og derfor er det også godt at være forberedt på forskellige spørgsmål om fodpleje – også fra løbere.

Modsat så mange andre mennesker så vil løbere jo fortsat udsætte deres fødder for meget, og derfor er én fodbehandling ikke altid nok.

Husk derfor også at rådgive dem om for eksempel:

  • Deres valg af sko og hvilke slags sko, der kunne være gavnlige for dem

  • Plejeprodukter som for eksempel Gehwol, som de også kan bruge derhjemme

  • Andre behandlinger, som lige netop de kunne have glæde af

Det er som sagt langt fra alle, der ved så meget om fodpleje som dig.