Overvejer du at kombinere løb med svømning? Her køber du billigst dit udstyr

Hvis du er løber, ved du sikkert, at løb er en af de bedste måder at komme i form på. Med løb er det ikke bare benene, du træner, for du stimulerer faktisk det meste af kroppen, når du hopper nedad landevejen i et højt tempo.

Men løb har også sine ulemper, hvor den største ulempe for mange er, at lange løbeture er hårde for ledende i eksempelvis knæene og anklerne. Derfor får mange løbere skader netop her, hvis de løber for meget, hvilket kan være med til at sætter en alt for tidlig stopper på løbeglæden.

Hvis du selv allerede har et par skavanker som konsekvens af for meget løb, eller hvis du er bange for at få det, kan du derfor med fordel overveje at kombinere dit løb med svømning.

Fordele ved svømning

Når du svømmer udsætter du ikke dine led for den samme belastning, og din krop kan således uden problemer holde til lange svømmeture. Og på samme tid er svømning en fantastisk motionsform, der ligeledes træner hele kroppen, når du glider gennem vandet og plasker med både arme og ben.

Med svømning får du altså de samme fordele som ved løb, mens du på samme tid sparer din led for den belastning, som opstår, når dine fødder rammer jorden under løb. Du kan derfor overveje at erstatte en eller to af dine ugentlige løbetur med en svømmetur.

Find det rigtige udstyr og kom godt i gang

Inden du kan komme i gang med svømning, skal du dog have det rigtige udstyr. På watery.dk kan du finde guides og anbefalinger om svømmeudstyr, så du altid er sikker på at få det bedste udstyr, der passer netop til dig. Gå til watery.dk.

Watery.dk sælger desuden godt udstyr rigtig billigt, hvor det er et godt sted at starte for nye svømmere.