Gode gaveidéer til din løbeglade ven

Hvis du skal finde på en gave til din ven, der er glad for at løbe, er det oplagt at lade gaven have noget at gøre med det. Det er altid svært at finde på en god gave, men hvis bare du tager udgangspunkt i hans interesser, bliver det lidt nemmere at finde på noget, der falder i hans smag.

Giv ham et par trådløse høretelefoner

Hvis din ven er typen, der godt kan lide at løbe til musik, kan du give ham et par lækre, trådløse høretelefoner. Det er smart med et par trådløse høretelefoner, fordi han så slipper for trælse ledninger, der er i vejen, når han løber.

Det er ikke alle trådløse høretelefoner, der er lige gode at løbe med, men du kan gå på jagt efter nogle, der er lavet specifikt til at kunne løbe med. Der er nemlig nogle, der sidder bedre fast i ørerne end andre, hvilket er vigtigt, når de er til at løbe med.

Her finder du endnu flere idéer til gaver til ham.

Find et smart træningsur til ham

Er han typen, der godt kan lide lidt smart teknologi, kan du give ham et træningsur. Et træningsur er en perfekt gave, hvis han kan lide sjove gadgets. Med sådan et ur kan han bedre følge med i hans løbetræning. Han kan sætte mål på hans ur og følge med i, om han fuldfører dem.

Det er en sjov måde at føre lidt statistik over sin træning. På nogle træningsure kan han ovenikøbet måle hans søvn og læse hans SMS’er.

Køb et sæt fedt træningstøj

Hvis din ven løbetræner meget, bruger han helt sikkert også en masse træningstøj. Det er altid rart at have noget forskelligt at skifte imellem, så træningstøj er også en rigtig god gave. Det handler bare om at finde et sæt, der er både komfortabelt og smart.