Sælges: Løbenummer Thy Trail Halvmarathon 2018

PRIVATE købs- og salgsannoncer som fx fejlkøbte løbesko, startnumre til motionsløb, tøj der ikke passer, pulsurer m.v.
Post Reply
maskus
Posts: 124
Joined: Wed 19 May, 2010 19:10
Location: København

Sælges: Løbenummer Thy Trail Halvmarathon 2018

Post by maskus » Wed 14 Feb, 2018 11:15

Da jeg desværre er blevet forhindret, sælger jeg mit løbenummer til Thy Trail 2018, den 24. Februar.

Det er fedt løb igennem Thys både voldsomme og medrivende terræn, hvor der løbes fra A (afsættelsespunkt) til B (Klittmøller).
Mit løbenummer giver adgang til halvmaratonet, hvor strækningen går igennem klitter, langs Vesterhavet og igennem de stedsegrønne hedelandskaber med udsigt over havet og det smukke landskab som strækker sig så langt øjet rækker. Vitterligt. Der er altså tale om de smukkeste omgivelser som Thy kan fremvise. Folk, der ser denne natur for første gang forbløffes ofte voldsomt, og som Thybo ved vi, at det er først, når du har bevæget dig i terrænet og mærket vindens rusken igennem marv og ben, at man ‘rigtig’ har været i Thy.


Løbere køres til startpunkter, hvorfra der løbes mod Klitmøller. Her er der jysk forplejning med varme kram fra familie og varm suppe. Og selvfølgelig kan man også nyde en øl fra Thisted Bryghus, og ja, helst en Porseguld - hvis man ikke har smagt en sådan før - og hvor porsen er indsamlet i Thys skovområder

Afhængig af form, vind og vejr og ikke mindst rutens beskaffenhed skal alle løbere forberede sig på både en smuk og hård tur.

Løbet bliver derfor også solgt få timer efter at salget starter, og en del løbere er faktisk fra Thy selv. Det er næsten den bedste kvalitetssikring den enkelte kan bede om :)

Jeg har som sagt ikke selv mulighed for at deltage og sælger med vemod derfor mit løbenummer på thybo vis, dvs. at prisen lyder 309,45 kr og det er inkl. moms (så er den på plads). Salget foregår ved Mobile Pay og derefter får køber et login til ændring af sine oplysninger.

Mvh Martin Kusk,
Mobil
To ni - ni nul fire - ni nul seks [jeg vil ikke have mit nummer på nettet :)
Eller email: Martinkusk @. hotmail.com
5 km 15.29 min (MAJ 2012) 10 km 32.20 min (MAJ 2012) ½-MARATHON 1.12.19 t/min (APR 2013) MARATHON 2:35:40 t/min (SEP 2013)

MÅL 2016: ..nydelse og måske forbedringer... God løbesommer til alle :)

Post Reply